Fresh fruits and vegetables
Få succes med dit fedttab

5 REGLER!

FÅ SUCCES MED DIT FEDTTAB

 

  1. UNDGÅ KORNPRODUKTER

HVORFOR: Fordi kornprodukter giver oppustet mave og har et højt glykemisk indeks og derfor stor indflydelse på blodsukkeret, også selv om det er fuldkornsprodukter.

 

  1. DROP SUKKER!

HVORFOR: Fordi sukker gør dig tyk, og spiser du meget sukker, kan du på sigt blive mindre insulinfølsom. Og det er skidt, når du gerne vil forbrænde fedt og have en slank krop.

 

  1. UDELUK FORARBEJDET MAD

HVORFOR: Fordi der tit er sukker i forarbejdet mad som færdigretter, købepålæg og færdige dressinger. Det er bare skjult under navne som ”dextrose”. Derudover er der tilsætningsstoffer i, som forstyrrer vores fine hormonsystem.

 

  1. SPIS GRØNT TIL ALLE HOVEDMÅLTIDER

HVORFOR: Fordi grønne grøntsager mætter og indeholder sunde fibre, der hjælper vores fordøjelse, flade mave og udrensning, og fordi grøntsager indeholder masser af vitaminer og mineraler, som optimerer vores helbred og derfor også giver en sundere og slankere krop.

 

  1. FÅ PROTEIN TIL ALLE MÅLTIDER

HVORFOR: Fordi proteiner som kylling, kalkun, æg og skyr mætter godt, sørger for, at blodsukkeret ikke stiger for hurtigt, og er byggesten for vores muskler og derfor vigtige, når vi træner for at få en slankere og stærkere krop.”

Del artiklen: