Anne Bech baby Louis sidder i et fly fødsels amning brystbetændelse
Baby Louis

Jeg har, som mange måske har opdaget, fået en baby. Lille Louis.

Det var ikke en nem fødsel, og en ligeså svær start på amning.
Jeg fik brystbetændelse, og selvom nogle måske tænker, “så er det bare noget med varme bade, og let massage for at undgå antibiotika”, så fik jeg antibiotika alligevel. Hvilket jeg er ulykkelig over hver gang, for det havde en kæmpe indvirkning på mit helbred da jeg fik stress. Jeg fik en maveinfektion lige efter jeg havde fået penicillin for en blærebetændelse, som blev katalysator for min langvarige sygeperiode.
Lang historie kort, jeg har været vidne til hvad penicillin selvfølgelig kan gøre for at udrydde infektion og betændelse, men absolut også hvad det gør ved alle de gode bakterier der skal holde vores mave og slimhinder i form.
Jeg prøver altid at tage probiotika (mælkesyrebakterier), og har brugt en meget kraftig da jeg skulle have slået min maveinfektion. Nu bruger jeg Solaray’s Multidophilus24, som har 30 mia. bakteriestammer. Den gør en forskel for mig.
Jeg har lige fået penicillin igen. Åh. For en voldsomt betændt neglerod der skulle opereres. Og grundet det, var der betændelsesrisiko stadigvæk.
Efter penicillin begyndte jeg at få sår i næsen! What was that about?!
Og jeg kædede det egentlig ikke sammen, før nu.
Jeg blev ved med at få sår, og irritation, så folk troede jeg bare pillede bussemænd hele tiden! Virkelig akavet situation tit, for det var svært at lade det være. Det kender du måske, når der er noget at pille i, så kan det være djævelsk svært at lade vær’.
Og så tænkte jeg, jeg er nødt til at google det. Og det har simpelthen et navn?
Da jeg læste om det, var jeg sikker på at mine slimhinder simpelthen havde lidt for meget under det penicillin, og satte min mælkesyre-dosis op.
Det har hjulpet allerede efter få dage.
Derudover smører jeg flere gange dagligt med et produkt jeg synes alle skal kende til!
Herhjemme bruger vi det til alt fra underlige sårlidelser i næsen (åbenbart!) til neglerødder, underlige smårøde pletter, mærkeligt udseende eksem til rifter til kan blive betændte.
Det hedder jalon og er hverken dyrt eller svært at få hjem.
Det har i flere år været kendt at mælkesyrebakterier har en gavnlig effekt på fedtforbrænding, på generelt helbred fordi immunforsvaret “sidder i maven”.
Derfor er det langt vigtigere at få taget mælkesyrebakterier end man måske tror! Jeg er et levende eksempel på det, giver mine børn det, store som små, og hvis jeg kun kunne anbefale ét kosttilskud, så (tror jeg) at jeg vil anbefale det.
(magnesium og fiskeolie må slås om anden og trejde pladsen.)

Links til produkter:

Solaray:

(Jeg har handlet hos netspiren i flere år, og har min varmeste anbefalinger)

Jarlon:

Intet af det er sponsoreret eller betalt. Det er ren anbefaling.
Skriv til info@mygym2go.com hvis du har nogen spørgsmål, eller skriv i feedet på mygym2go på facebook under linket til indlægget!
Xx
Anne
Link til hidtil ukendt (for mig) næselidelse:

Del artiklen: