Om MyGym2Go

Om MyGym2Go

MyGym2Go er et onlinemagasin med passion og hensigten at oplyse og motivere til en sundere og sjovere livsstil, med emner som f.eks. kost, træning, livsstil, wellness og fashion og trends inde for ovenstående emner.
Vi vil også bruge eksterne eksperter, der hver især har inspiration lige præcis fra deres område indenfor sundhed eller wellness.
Der vil på sitet indgå sponsorerede annoncer, som har til formål at oplyse om forskellige produkter der kunne have interesse for læseren på sitet, eller har en nyhedsværdi.
Sitet indeholder også en webshop, som vil have relevante produkter, eller linke til andre webshops med produkter vi finder anbefalelsesværdige.

Anne Bech, forfatter, personlig træner, sundheds- og træningsekspert er skrivende redaktør på onlinemagasinet, og meget af indhold på siden vil være set gennem hendes ”briller” og erfaring gennem mere end 20 år i fitnessbranchen.

Helene Elliort Svendsen er projektleder, markedsførings- og redaktionschef og hun tager sig af henvendelser af enhver art, idéer til indlæg eller mulighed for annoncer på sitet eller andre tiltag der måtte have interesse.

Hvis du ønsker at henvende dig kan du skrive til os på:
info@mygym2go.com