Female hands with cream isolated on white
Skønhed

Nu hvor du har fået plejet dine negle med guiden fra sidste beautyartikel, så er det tid til at give hænderne en overhaling.

For hvad gør flotte negle på en ru og tør hånd?

 

Vores hænder bliver dagligt udsat for lidt af hvert. Vi går mod mørkere og koldere tider og inden vi ser os om, så er vinteren også over os. Kulde er noget af det, der er hårdest mod vores hud. Det betyder for mange af os ekstremt tørre hænder, der sprækker, så vi kan lige så godt starte med at pleje dem nu. Vi har fundet en effektiv og gratis kur til dig. Du har sikkert allerede ingredienserne hjemme i køkkenet eller kan de nemt erhvers i det nærmeste supermarked.

 

Peel før du smør

Flere af os begår den fejl, at vi smør vores hænder ind i fede og fugtgivende cremer, inden vi har peelet. Problemet er, at de fugtende ingredienser kan ikke trænge ned i huden, hvis den er dækket af tørre og døde hudceller. Denne kur peeler de døde hudceller af, og det er vigtigt, hvis dine hænder skal kunne tage imod fugten fra din lækre håndcreme.

 

Farvel tørre hænder

Du skal bruge:

  • 2-3 spsk. malet kaffe
  • 2-3 spsk. brun farin
  • 6 spsk. olie (alt slags olie dur).

 

Derefter mixer du blot ingredienserne sammen og du er klar til peeling. Ved brug tager du din finger og røre godt rundt, så olien fordeles i blandingen. Ved hver peeling skal du bruge omtrent en teskefuld. Knoerne og mellem fingrene er især de steder, der bliver hårdest ramt, så vær´ ekstra grundig der. Peelingen skylles af med lunkent vand. Til sidst kan du smøre hænderne ind i din yndlingscreme.

 

Tip

Kuren kan du have stående i en beholder, der holder tæt. Du kan stille den ved håndvasken på badeværelset og bruge den hver aften, inden du går i seng. Du kan med fordel lave en stor portion, så du ikke skal mixe ingredienserne hver gang.

Del artiklen: