Bog: Kom i gang med Mascha Vang

DKK199.00

Få strammet kroppen op og tab dig ved at følge de nemme dag-for-dag programmer, den komplete kostplan til 4 uger og de målrettede træningsprogrammer, der kan udføres derhjemme. På 4 uger tabte Mascha Vang selv 5 kilo ved at følge træningen og den supereffektive kostplan, som både giver mere energi og mindsker sulten.

 

Ikke på lager

Beskrivelse

Vil du træne med mig? Jeg vil så gerne dele med dig, hvordan du får det skønt og godt med din krop, og ikke mindst: Kommer til at se fantastisk ud!

Du har måske prøvet at have:

• For lidt energi

• For stor sukkertrang

• Meget svært ved at komme i gang med den ændring af din krop og dit velvære, du egentlig gerne vil lave Og du har måske tænkt:

• Jeg gør det i morgen

• Jeg gør det på mandag

Og af alle mulige årsager gjorde du det ikke. Jeg har selv prøvet det. Men ved du hvad? Nu kan det blive anderledes! Med den her bog kan du sammen med mig lave ændringen og få den krop og det velvære, du har drømt om! I bogen er der dag-for-dag-programmer, fuld kostplan for de 4 uger bogens program varer, og træningsprogrammer, der er lige til at gå til, og som du kan lave derhjemme.

 

Og fik jeg sagt, at jeg tabte mig 5 kilo på de 4 uger? Med hjælp fra min træner Anne Bech, har jeg lavet denne bog, så du kan opleve den samme forvandling. Farvel træthed. Farvel sofa. Farvel fedt

Yderligere information

Vægt1.2 kg

Du kunne også være interesseret i...

Asset 1