Bog: Tab dig hvor du vil

DKK249.00

BOGEN INDEHOLDER:

  • 10-ugers-forløb, der gør noget ved dine stædige kilo – én gang for alle
  • Specifikke kost- og træningsplaner til din kropstype
  • Alle de opskrifter og øvelser, du skal bruge

ANNE BECH er personlig træner, fitness-ekspert og kendt fra tv og radio. Hun har været i fitnessbranchen i 20 år og er forfatter til bestsellerne ‘Guide til gudindekrop’, ‘Bikini Bootcamp’, ‘Fit på 100 dage’ og ‘Toptrimmet på 12 uger’.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 13004 Varekategori: Tags: ,

Beskrivelse

FÅ DIN DRØMMEKROP PÅ 10 UGER!

TAB DIG HVOR DU VIL er til dig, der drømmer om at blive dine stædige kilo kvit. De der ekstra kilo, der bliver siddende på lår, mave, numse og arme – uanset hvor sundt du spiser, og hvor meget du træner. Den er til dig, der måske har prøvet et utal af slankekure, livsstilsændringer, detoxforløb, fasteperioder og alle tænkelige træningsformer – uden at det har hjulpet nok.

Den gode nyhed er: Det kan lade sig gøre!

Uanset hvor dine stædige kilo sidder, kan du gøre noget ved det, hvis du målretter din kost, træning og livsstil rigtigt. I TAB DIG HVOR DU VIL får du fitnessekspert og bestsellerforfatter Anne Bechs bedste kost- og træningsplaner skræddersyet til netop din kropstype, du får sunde og lækre opskrifter samt enkle, men supereffektive øvelser, der sørger for, at du kommer i mål med drømmekroppen på bare 10 uger.

Du kunne også være interesseret i...

Asset 1