Kvinde-smil-hvide-tænder
DIY

Vi er vilde med et flot, HVIDT smil! Og vi vil være vildere med at give dig et. Vidste du, at du faktisk kan blege dine tænder selv, endda helt og fuldkommen naturligt?

 

Gurkemeje er vejen!

Det lyder måske underligt, men det virker! Gurkemejepulver kan få dine gule tænder til at  synes og blive hvidere. Gurkemeje fjerner belægninger og misfarvninger på tænderne. Metoden har vist sig at være yderst effektiv og skånsom, fordi pulveret ikke skader dine tænder.

Gurkemejerod gurkemeje pulver træbord træske

(foto: iStock)

 

Hvordan?

Ta’ din tandbørste og dup den i gurkemejepulveret. Børst dernæst tænderne grundigt igennem, gerne nogle minutter. Lad pulveret sidde på i cirka 5 minutter. Rens din mund godt efter, indtil alt pulveret er væk. Når dit spyt ikke længere er gult, så er behandlingen færdig. Og for din egen skyld, undgå at synke 😉

 

TIP: Det er en god idé at børste dine tænder med din normale tandpasta efterfølgende, da det kan tage de sidste rester og smagen af gurkemejen.

 

Hvor ofte?

Processen kan gentages flere dage i træk, indtil du er tilfreds med resultatet. Du skal selvfølgelig ikke overdrive det igennem en længere periode. Vi anbefaler en rutine på en gang ugentligt, hvis du vil have de HVIDE tænder.

 

 

Kilde: http://shop.cosmos-co.eu/da/diy-9-metoder-til-hjemmelavet-tandblegning-afblege-taender-pa-i-112

Del artiklen: